Водещата на „Господари на ефира” и „Х Фактор” няма почти

...
Водещата на „Господари на ефира” и „Х Фактор” няма почти
Коментари Харесай

Има ли пластични операции Мария Игнатова + фото от времето, когато е била копие на Лора Караджова

Водещата на „ Господари на ефира” и „ Х Фактор” няма съвсем нищо общо с облика си от времето, в което бе лице на „ Втори Тото шанс” по Българска национална телевизия.

Тогава 25-годишната Мария към момента е брюнетка, мечтае най-много да е певица и актриса, а чертите на лицето наподобява са се попроменили. Разлики се откриват най-много в скулите й, които през днешния ден са ясно изразени, а тогава съвсем са липсвали, както и във формата на носа й. Разбира се, единствено може да се гадае дали хубавицата, която този септември ще означи 39-тия си рожден ден, се е употребила от достиженията на пластичната хирургия. И въпреки всичко не може да не се означи, че миловидното лъчение на изгряващата тв звезда Мария Игнатова надали се дължи единствено на младостта й. А и 25-годишната хубавица наподобява като двойничка на Лора Караджова.



За жал не съумя да пробие в музикалния бизнес, което й е било огромна фантазия, излиза наяве от изявлението към фотосесията.

Тя става водеща на „ Втори ТОТО шанс”, малко откакто завръща в България. Мария отпътува за Съединени американски щати, когато е едвам на 16 години по стратегия за обмяна на опит. Установява се в Канзас, където живее при огромно семейство. Атмосферата не й харесва, защото „ целият щат е едно село, голямо поле, където няма нищо впечатляващо”. Семейството, при което се настанила обаче, доста й допаднало: „ чилийци с 3 деца и още 3 осиновени. Много радостни хора”.

Когато се върнала, се оказало, че дипломата й няма да бъде приета у нас. Майка й, която е инженер, както и татко й, имала другари в Амстердам. Те предложили младата Мария да кандидатства там и тя се записва във висше учебно заведение със компетентност фешън мениджмънт. След 2 години се мести в частния лицей „ New School of Information Services”, компетентност радио и телевизия. Докато учи, Мария работи като модел за кастинг организации. „ Снимах се повече в каталози, растежът ми не ми разрешава да дефилирам”, признава тя. От този интервал Мария има значимо присъединяване във видеоклип на хаус парче, което дори попада в топ 10 на MTV.

Много харесвала живота си в Амстердам и не мислела да се връща. В последна сметка обаче се наложило, само че не издава повода. „ Чудех се какво да върша, не ми се стоеше тук, само че до момента в който се лутах, ми стана комфортно със фамилията ми – отпаднаха съвсем всичките ми грижи, започнах да се усещам добре”, споделя младата Мария. Тя дебютира в малкия екран и в музиката през 2003 година Година по-късно пробива в киното с присъединяване във кино лентата „ Риба чук”.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР