Водещата на Good Morning Britain Шарлот Хокинс остана ужасена след

...
Водещата на Good Morning Britain Шарлот Хокинс остана ужасена след
Коментари Харесай

Водещата на Good Morning Britain Шарлот Хокинс е ужасена, когато перлена огърлица от £700k, собственост на Мерилин Монро, се разпада на живо в ефир, докато тя я моделира

Водещата на Good Morning Britain Шарлот Хокинс остана ужасена след £7000,000 перлена огърлица, в миналото благосъстоятелност на Мерилин Монро, се разпадна онлайн в понеделник сътрудник, четейки историите от шоубизнеса за деня.

Една от тези характерности включваше търга на Мерилин Монро, защото Zeze приказва посредством някои от частите на иконата, които бяха продаден за големи суми в брой.

Последното парче, което трябваше да бъде разисквано, беше перлена огърлица, която Zeze тогава сподели, че GMB е имал в студиото оня ден за един от водещите да пробват.

Зези сподели: „ Друг предмет, който шокира аукционната зала, е тази перлена огърлица, подарена на нея [Мерилин] от нейния брачен партньор Джо ДиМаджио.

„ Всъщност може би сте забелязали, че имаме известна сигурност в студиото и бих желал да кажа, че е за нас, но не е за огърлица.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР