Водещата на Fox News Лора Инграхам се застъпва за загубата

...
Водещата на Fox News Лора Инграхам се застъпва за загубата
Коментари Харесай

ЛОРА ИНГРАХАМ: Загубете събуждането

Водещата на Fox News Лора Инграхам се застъпва за загубата на " събуждането ", когато става дума за заслуги след оставката на президента на Харвард Клодин Гей на ". "

ЛОРА ИНГРАХЪМ: Обвиненията в плагиатство против — те започнаха да изтичат постепенно и, знаете, където има пушек, има и огън. Харвард се опита да я прикрие, като всъщност отхвърли злоупотребата на Гей като просто пропуск, който може да бъде поправен. Не забравяйте, че те споделиха, че това са единствено случаи на несъответстващо цитиране. Е, тези случаи се приближиха до цифрата 50 през вчерашния ден, а освен няколко думи тук или там. Освен в случай че не мислите, че повдигането на цели абзаци от работата на различен създател е готино.

 

Предполагам, че 50 би трябвало да е било магическото число, защото през днешния ден Клодин Гей подаде оставка като президент, само че когато прочетете нейното изказване, тя въобще не звучи разкайваща се за, или даже не загатва, нейното плагиатство, само че предсказуемо, тя играе картата на расата, тв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР