Водещата на Fox News Лора Инграхам се прицели в помагалите“

...
Водещата на Fox News Лора Инграхам се прицели в помагалите“
Коментари Харесай

ЛОРА ИНГРАХАМ: Светът знае истината – Джо Байдън е в сериозен умствен упадък

Водещата на Fox News Лора Инграхам се прицели в „ помагалите “ на президента Байдън на фона на съществени опасения по отношение на умствения крах на Байдън на „ Ъгълът на Инграхам. "

ЛОРА ИНГРАХАМ: Това дава опция. Сега, всичко това доста преди нощес и в този момент повече от всеки път американците и даже задграничната преса желаят да знаят кой в действителност ръководи Белия дом. Заглавието в The Daily Telegraph през днешния ден е " Тайно ли ръководи Америка? "

Тъй като когнитивните качества на президента на Съединени американски щати са под все по-голямо внимание, мнозина считат, че брачната половинка му е тази, която ръководи кораба. Разбира се, Ню Йорк Таймс разказва Джил през днешния ден с тези доброжелателни думи: Джил като защитна мощ. Защитните съпрузи са невероятни, само че това е президентството на Съединени американски щати и той има достъп до нуклеарни оръжия. Конгресът би трябвало да направи всичко допустимо като народни представители, с цел да разбере кой в действителност взема огромните решения по въпроси, които ще дефинират бъдещето на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР