Водещата на Fox News Лора Инграхам разбива ключови части от

...
Водещата на Fox News Лора Инграхам разбива ключови части от
Коментари Харесай

ЛОРА ИНГРАХАМ: Не трябва да допускаме дори един мигрант в страната

Водещата на Fox News Лора Инграхам разрушава основни елементи от двупартийния граничен законопроект на Сената по отношение на „ Ъгълът на Инграхам “.

ЛОРА ИНГРАХЪМ: Не. Не, по дяволите, не. Това е фокусът на довечера в " Ъгъл ". Знаехме, че най-сетне беше пуснат, откакто беше прикрит от обществеността в продължение на месеци, че щеше да е неприятно. Но даже ние не осъзнавахме какъв брой неприятно. Сега, единствено предходната седмица, той уверяваше критиците, в това число „ Ъгъл “, че това, което изтече за законопроекта, са просто интернет клюки, в това число, че законопроектът ще разреши до 5000 мигранти дневно в страната.

Чакай, чакай, чакай, чакай, чакай. Мислех, че 5000 мигранти могат да влязат. Добре пристигнали. Че този тригер е просто слух в интернет. Искам да кажа, преди какъв брой време направихме това на " Ъгъл? " Преди две седмици? Преди три седмици? Е, преди всичко, поради вредите и напрежението, които Байдън към този момент нанесе на всички вас в Америка, с милионите мигрант...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР