Водещата на FOX News Лора Инграхам обяснява защо гласоподавателите не

...
Водещата на FOX News Лора Инграхам обяснява защо гласоподавателите не
Коментари Харесай

ЛОРА ИНГРАХАМ: Изглежда Ники Хейли се чувства много по-удобно с финансиращите, отколкото с гласоподавателите

Водещата на FOX News Лора Инграхам изяснява за какво гласоподавателите не се интересуват Ники Хейли да стане идващият им президент на ". "

ЛОРА ИНГРАХЪМ: На хартия Ники Хейли има доста неща за себе си: някогашен два мандата губернатор на Южна Каролина, някогашен дипломат в Организация на обединените нации при Доналд Тръмп, бизнесдама, щерка на преселник родители. Това е привлекателна политическа автобиография, само че просто попитайте Джеб Буш какъв брой автобиографии се броят в.

 

Неоспоримият факт е, че републиканските гласоподаватели не имат вяра на политици, които настояват, че са рационални консерватори, когато действителното им досие демонстрира противоположното, и че те застават на страната на същата остаряла армия, която ни оказа помощ да се забъркаме в бъркотията, в която се намираме сега. Снощният спор на NewsNation беше изумителен с Рон ДеСантис и Вивек Рамасвами, и двамата консерватори популисти, които се изправиха против Хейли и оспориха нейните действителни възгледи и записи по въпроси к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР