Водещата на Денят започва по БНТ Христина Христова се срещна

...
Водещата на Денят започва по БНТ Христина Христова се срещна
Коментари Харесай

Повод за гордост: Водеща на БНТ засенчи холивудски красавици...

Водещата на " Денят стартира " по Българска национална телевизия Христина Христова се срещна със международни звезди на форума за световно поданство в ОАЕ. Зад идеите за климатичните промени, правата на дамите, миграцията и други застанаха редица известни лица като Никол Шерцингер, Кларънс Зеедорф, Ева Лонгория и Матео Ренци.

Христина качи фотоси и видеа на персоналния си профил във Facebook от авторитетното събитие, които бяха последвани от лавина от мнения и лайкове, написа " Блиц ".

Потребителите в обществената мрежа засипват с похвали известната водеща, като всички се сплотиха към мнението, че тя не отстъпва по хубост и класа на международно известни хубавици като Никол Шерцингер и Ева Лонгория.



След като се върна от ОАЕ Христова получи следващо самопризнание за професионализма си. Тя бе удостоена от Съюза на българските публицисти с грамота за Най-добър млад публицист за 2021 година.

" Какво значат тук някакви си 14-15 години в професията- млада съм си! Благодаря на Съюза на българските публицисти за признанието! " Никому в сгода, на никого на инат! " ( Йосиф Хербст) елементарно е, когато по този начин се работи ", написа във Facebook прелестната водеща.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР