Водещата на Денят започва по БНТ Христина Христова се срещна

...
Водещата на Денят започва по БНТ Христина Христова се срещна
Коментари Харесай

Водеща на БНТ не отстъпи по красота на Ева Лонгория и Никол Шерцингер

Водещата на " Денят стартира " по Българска национална телевизия Христина Христова се срещна със международни звезди на форума за световно поданство в ОАЕ. Зад идеите за климатичните промени, правата на дамите, миграцията и други застанаха редица известни лица като Никол Шерцингер, Кларънс Зеедорф, Ева Лонгория и Матео Ренци.

Христина качи фотоси и видеа на персоналния си профил във Facebook от авторитетното събитие, които бяха последвани от лавина от мнения и лайкове, написа " Блиц ".

Потребителите в обществената мрежа засипват с похвали известната водеща, като всички се сплотиха към мнението, че тя не отстъпва по хубост и класа на международно известни хубавици като Никол Шерцингер и Ева Лонгория.

След като се върна от ОАЕ Христова получи следващо самопризнание за професионализма си. Тя бе удостоена от Съюза на българските публицисти с грамота за Най-добър млад публицист за 2021 година.

" Какво значат тук някакви си 14-15 години в професията- млада съм си! Благодаря на Съюза на българските публицисти за признанието! " Никому в сгода, на никого на инат! " ( Йосиф Хербст) елементарно е, когато по този начин се работи ", написа във Facebook прелестната водеща.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР