Водещата на COOL…Т Петя Дикова проговори за първи път пред

...
Водещата на COOL…Т Петя Дикова проговори за първи път пред
Коментари Харесай

Петя Дикова: Пуснах на Августин след година

Водещата на COOL…Т Петя Дикова проговори за първи път пред списание LOVE style за любовта си с писателя Августин Господинов с същинско име Илиян Любомиров.

„ Запознахме се в гримьорната на bTV преди близо 2 години. Той ми писа още същия ден. С повече от година забавяне, взех решение да му отговоря. Засякохме се на премиера на книга, където брат ми ме заведе. Тогава той направи втори опит и се съгласих да се забележим. Той завоюва сърцето ми като ме разсмя. Англичаните обичат да споделят. „ Разсмей я и е твоя “. Е, лиши му малко повече от смешки и закачки, само че те бяха едно положително начало. И с растежа си – той е доста висок и красив”, споделя Петя пред LOVE style. Родителите й – Аня Пенчева и Сашо Диков го приели бързо и безусловно, тъй като той е прелестен. „ Тати сподели:Виждам какво те е впечатлило в него, доста е умен” – издава тв водещата.



А дали двамата към този момент не стягат женитба? „ Не знам по какъв начин се „ стяга” женитба, ние сме се съсредоточили върху разпускането. Ако в миналото се оженим, няма да е плътно, ще е противоположното на стегнато”, разяснява Дикова.

Тя всява изясненост и дали към този момент е подготвена да стане майка. ”Много се веселя, че ми задавате този въпрос, защото това се питат несъмнено доста девойки. И не тъй като отговорът би трябвало да е „ Да, подготвена съм”. Напротив – това е доста персонален и значим въпрос. Наскоро срещнах едно момиче на към 30 години с изцяло привършен яйчников запас. Тя е още млада, само че към този момент е наясно, че нейният път към майчинството минава през ин витро или осиновяване. Аз нямам такива проблеми. Направих си тест и за мое благополучие резултатите са положителни. Но виждам, че проблеми от време на време има, и то такива, които е можело да се разрешат в точния момент, в случай че профилактиката е била налице”, споделя още Петя.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР