Водещата на CNN NewsNight“ Аби Филип получи категоричен отказ, след

...
Водещата на CNN NewsNight“ Аби Филип получи категоричен отказ, след
Коментари Харесай

Водещият на CNN отхвърли, след като попита дали президентът на Харвард е жертва на расизъм: „Всеки бял учен“ ще бъде наказан

Водещата на „ CNN NewsNight “ Аби Филип получи безапелационен отвод, откакто неотдавна попита своя закостенял посетител дали той вярваше, че стремежът да се подведе под отговорност някогашният президент на Харвард Клодин Гей за плагиатство в действителност е расистко стимулирана акция.

Водещият на подкаст от Института Манхатън Коулман Хюз отхвърли концепцията, потвърждавайки, че „ всеки бял академик “ щеше да получи същия надзор или рецензия за присъединяване в плагиатството, в което Гей е упрекнат, че е направил.

Гей разгласи оставката си пред членовете на Харвардската общественост във вторник след седмици на рецензия след обвиняванията, че е направила плагиатство неведнъж през цялата си академична кариера, макар че тя твърди, че ще резервира ролята на учител в университета.

Коулман Хюз от Манхатънския институт отхвърли по CNN, че някогашният президент на Харвард Клаудин Гей е била подведена под отговорност за плагиатство заради расистки претекстове.

Скандалът с плаги...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР