Водещата на bTV Новините Полина Гергушева се омъжи на 18

...
Водещата на bTV Новините Полина Гергушева се омъжи на 18
Коментари Харесай

Русокоса красива журналистка от bTV мина под венчилото

Водещата на bTV Новините Полина Гергушева се омъжи на 18 август. Журналистката и дългогодишният ѝ сътрудник Борис Мечкуев станаха публично семейство на приказно празненство покрай София.

Двамата са дружно от 6 години и имат 3-годишен наследник Борис.

На ексцентричната женитба участваха с изключение на техни родственици, сътрудници и другари. Полина и Борис бяха избрали две двойки кумове - семейство за църковния брак и най-хубавите си другари за изнесения обред. Тържеството се организира в “Приказната градина " в Елин Пелин.

Семейството подписа църковния брак в Лозенския манастир “Свети апостоли Петър и Павел ". Там дребният Борис носи пръстените на родителите си до олтара, а таткото на булката я съобщи в ръцете на брачна половинка ѝ.

Водещата на bTV Новините приема фамилното име на мъжа си и към този момент ще се показва с него, а точно Полина Мечкуева.

Полина се причислява към редакцията на bTV Новините през март 2014 година като кореспондент, с което сбъдва детската си фантазия. По-късно става непрекъсната част от екипа на " Тази събота и неделя “, където се потвърждава като публицист на обществена и начин на живот тема с любопитните си материали за изкуство, пътувания и начин на живот.

През 2019 година заменя директните включвания и репортажи с предизвикването на телевизионното студио като водеща на COOLt, където остава до раждането на сина си Борис. От януари 2022 година е водещ на късна емисия вести.

Целият екип на bTV пожелава на семейство Мечкуеви здраве, обич и благополучен фамилен живот!

 

  

 

 

 

 

 

 

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР