Водещата на bTV Алекс Кръстева роди първото си дете. „В

...
Водещата на bTV Алекс Кръстева роди първото си дете. „В
Коментари Харесай

Водеща на bTV роди син в деня на изборите

Водещата на bTV Алекс Кръстева роди първото си дете. „ В Деня на християнското семейство и на следващите избори, се роди Виктор Стоянов. Направи го благодарение на доктор Анна Богданова от болница “Токуда”, на която сърдечно благодарим! “ – заяви Алекс на своите сътрудници. Кръстева разгласи, че е бременна в края на юли в ефира на „ Тази събота и неделя “ в компанията на сътрудниците си Жени Марчева и Диана Любенова.

"Това е най-голямата наслада, която можеше да се случи. Сериозно предизвикателство следва пред нас наесен. Поради което аз няма да се върна във вашата компания, само че ще ви виждам и ще ми липсвате ", сподели тогава Алекс Кръстева. Водещата се омъжи през август 2020 година С нейния обичан Владислав Стоянов си споделиха „ Да “ на гала в стеснен кръг в храм "Успение Богородично " в Царево.

В подготовката ефективно участваше полусестра й Нети, която преди две години откри биологичните си родители и разбра, че с Алекс имат общ татко. Нети схваща че е осиновена след гибелта на фамилията, което я е отгледало.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР