Водещата на БИГ Брадър бе почти неразпознаваема за останалите. Лицето

...
Водещата на БИГ Брадър бе почти неразпознаваема за останалите. Лицето
Коментари Харесай

Болестта На Ласкин Срина Алекс. Няма Да Повярвате Какво Се Случи С Водещата, Много Тъжно

Водещата на БИГ Брадър бе съвсем неразпознаваема за останалите. Лицето й изглеждаше изпито и неясно с изтощен и печален взор. Косите й небрежно прибрани с шнола, облеклата като че ли са същите каквито бе обличала преди няколко години.

Актрисата, която е 35-годишна наподобява като бабичка. Движенията й забавени като на стара жена. Явно е прекомерно изтощена от паники тъй като не се усмихна даже когато дъщеричката й излезе на сцената да танцува.

Говори се, че от известно време Алекс е на мощни успокоителни. Проблемите с черния дроб на обичания й са толкоз съществени, че няма по какъв начин да не се отразят на външния й тип.

Сърчаджиева живеела с хапчетата тъй като била на ръба на силите си. Поддържала се с успокоителните тъй като във всеки един миг можела да изпадне е нервна рецесия.

Как е със здравето сега Ласкин не е ясно. Но не пристигна да гледа концерта на детето си. През септември по неотложност бе признат в болница. Бе изписан от там, само че дни по-късно още веднъж постъпи.

Според слуховете преди 10 дни излязъл от клиниката, само че откакто се влошил още веднъж бил върнат отново там. Някои споделят, че са го оперирали, а в този момент незабавно се търси донор на черен дроб за трансплантация, предават от hotarena.net.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР