Водещата на BBC News Анита Маквей, която беше свалена от

...
Водещата на BBC News Анита Маквей, която беше свалена от
Коментари Харесай

Водещата на BBC News се завръща на екрани, след като беше изтеглена от ефир цяла година

Водещата на BBC News Анита Маквей, която беше свалена от ефир за цяла година, се завърна триумфално на нашите екрани през днешния ден.

Феновете бяха извънредно щастливи да я видят още веднъж в канала този следобяд. Анита, дружно с четири други звезди, бяха отстранени от лъчение предходната година, когато шефовете на BBC взеха решение да слеят новинарските канали.

Добрите вести обаче пристигнаха предишния месец, когато стана ясно, че Анита ще се върне в станция и даже приемане на покачване до основен водещ. За да отпразнува завръщането си, Анита показа обява в обществените медии, която беше посрещната с вълна от поддръжка от почитателите.

Тя разгласява своя фотография в студиото и написа: „...и се върнах. В Студио C с #NewsNow до 15:00 GMT – толкоз се веселя, че още веднъж ви нося новините. “ Един почитател отговори на обявата на Анита, казвайки: „ Много се веселя да те видя още веднъж, все едно в никакъв случай не си отсъствала. “ Друг сподели: „ Много се веселя да те видя още веднъж @AnnitaBBC, в действителност ми липсваше. Най...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР