Водещата на BBC Breakfast Нина Уорхърст похвали очарователното си бебе,

...
Водещата на BBC Breakfast Нина Уорхърст похвали очарователното си бебе,
Коментари Харесай

Нина Уорхърст от BBC Breakfast блика за „най-доброто бебе“, докато се връща развълнувана на работа след отпуск по майчинство

Водещата на BBC Breakfast Нина Уорхърст похвали очарователното си бебе, откакто се върна на работа след отпуск по майчинство.

43-годишната жена и нейният брачен партньор Ед Фрейзър посрещнаха третото си дете, Нанс, през юли. В сряда сутринта Нина се върна в студиото на BBC, с цел да обсъдят следствие на цените на бебешкото мляко. Водещият Джон Кей щастливо я показа, а Нина сподели на сътрудника си, че й липсват.

Тя продължи да свети за бебето си и сподели, че нейното момиченце е „ най-хубавото “. Използвайки въвеждането на следствието на бебешкото мляко като продължение, Джон сподели на феновете: „ И ние имаме съвършения човек, който да проверява това за нас. Защото се веселя да кажа, че след отпуск по майчинство това е Нина. Радвам се да ви видя. “

Нина сподели: „ Благодаря ви доста, прелестно е да се върна. Липсваше ми бандата. Много ми липсва бебето тази заран, само че да, прелестно е да се върна. Най-добрата работа на света. И най-хубавото бебе на света. "

Тя добави: „ Знам,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР