Водещата Мария Игнатова, която от години пленява зрителите с чаровната

...
Водещата Мария Игнатова, която от години пленява зрителите с чаровната
Коментари Харесай

Мария Игнатова на 45: Ето 5 факта, които не знаете за нея!

Водещата Мария Игнатова, която от години пленява феновете с чаровната си усмивка и неподправено лъчение чества през днешния ден своите 45 години! 

Игнатова, която през годините се утвърди като едно от най-разпознаваемите лица на българската телевизия е родена в София. Била е водеща на предаванията „ Господари на ефира “, „ България търси гений “, „ Х Фактор “, „ Папараци – ново 20 “, „ Звездите в нас “ и Един за различен.
                             

Вдъхновени от новото ѝ амплоа на панелист в предаването " Пееш или лъжеш " по NOVA и несъмнено от рождения ѝ ден, взехме решение да ви срещнем с няколко малко известни обстоятелства за нея.

1. Мария се интересува от света на модата, въпреки че това не е чак такава изненада, поради постоянно стилната ѝ визия. Тя е учила Моден мениджмънт в Холандия, само че по този начин и не приключва тази компетентност. По-късно се записва да учи Телевизионна публицистика.

2. Днес я познаваме най-вече като водеща на развлекателни шоупрограми, само че Мария може да се похвали и със спортни знания, тъй като е работила като състезателен публицист.

3. Сред обичаните музикални групи на актрисата са легендарните за 80-те „ Тото ” и „ А-ха ”.

4. Може и да не сте забелязали, само че Игнатова в действителност може да пее доста добре. Това нейно качество тя демонстрира не единствено в първото издание на предаването за фалшификати " Като две капки вода ". Тя има и три студийни записа – " Не ме търси ", " Искаш " и " Невъзможно ".

5. Споделя, че в случай че беше супергерой, нейната загадка мощ щеше да е... да бъде невидима.

Това лято Мария провокира същински възторг с новите си плажни фотоси, които показа в обществените мрежи. Мускулестото ѝ тяло и изкусителните форми, на които доста по-млади дами биха завидели, за следващ път потвърждават, че тя знае по какъв начин да се грижи за себе си.
                             

Снимките, които бързо събраха хиляди лайкове и десетки мнения, ни демонстрират Мария в най-хубавата ѝ светлина – сияеща и енергична, като че ли се любува на всеки момент от лятото. В една от публикациите чаровната русокоска шеговито споделя: „ Малко да подредя камъните по плажа… “, показвайки артистична комбинация от морски камъчета, която събра погледите на почитателите ѝ. 

Мария Игнатова от дълго време е една от най-обичаните и положителни фигури в българския шоубизнес. С годините тя съумя да резервира свежестта и харизмата си, като продължава да бъде образец за жанр, хубост и професионализъм. Сигурно е, че почитателите ѝ ще продължат да се любуват на всяка нейна изява, както на дребния екран, по този начин и в обществените мрежи, където тя не стопира да споделя моменти от живота си.
 Вижте какъв брой зашеметяващо наподобява Мария Игнатова по бански  Вижте какъв брой зашеметяващо наподобява Мария Игнатова по бански  Вижте какъв брой зашеметяващо наподобява Мария Игнатова по бански  Вижте какъв брой зашеметяващо наподобява Мария Игнатова по бански
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР