Водещата Лора Крумова мистериозно изчезна от екран и това събуди

...
Водещата Лора Крумова мистериозно изчезна от екран и това събуди
Коментари Харесай

Зрителите в паника: Какво се случва с Лора Крумова?

Водещата Лора Крумова мистериозно изчезна от екран и това разсъни редица въпроси у феновете. Един от тях е да не е свалена? Предаването въври всяка неделя по Нова телевизия.

Вместо нея на стола на водещия седна продуцентът на предаването Симеон Белев. Той не пожела да даде пояснение къде е Лора.

Това не се случва за пръв път. В началото на юли още веднъж беше изчезнала.

След края на второто си майчинство, само че преди да се появи още веднъж на дребния екран Лора Крумова напусна Нова телевизия по свое предпочитание.

Тогава тя показа, че по този начин го усеща и това решение не е от през днешния ден. От Нова телевизия не желали да я пускат, не е гонена, не е имала проблеми. Но откакто преосмислила по какъв начин стоят нещата в живота й, решила, че е по-добре да го направи.

Дали в последна сметка още веднъж не е стигнала до този извод следва да разберем. Крумова е безапелационна, че в никакъв случай няма да избяга от публицистиката. Тя е нейното най-силно предопределение.

Блондинката е едно от най-популярните лица на дребния екран. Преди да превземе „ На фокус “ водеше съботно-неделния блок по Нова. В още по-далечни времена с Галя Щърбева направиха предаването „ Комбина “, което бе напълно по тяхна концепция.

Инфо:blitz.bg

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР