Водещата, която на два пъти се бори с рака, изглежда

...
Водещата, която на два пъти се бори с рака, изглежда
Коментари Харесай

Нана кара по тротоара

Водещата, която на два пъти се бори с рака, наподобява свежа в последно време

Макар че е доста заета с предаването „ Съдебен спор ” и фондацията си „ Една от 8 ”, Нана Гладуиш намира време и за сина си. Водещата кара 12-годишното момче на уроци, а след часовете го прибира у дома. Тя е толкоз всеотдайна майка, че в никакъв случай не трансферира грижите за Джейсън на различен.

Онзи ден тв звездата паркира тъмносиния си джип Нисан на тротоар в центъра на столицата. Малко по-късно към колата се приближи наследникът й, отвори задната лява врата и бързо се шмугна в купето. Джейсън е отличен възпитаник , а филантропичните дисциплини му се отдават най-вече. Баща му Джонатан е англоговорящ и младежът знае съвършено езика на Шекспир. Момчето посещава елитно учебно заведение, в което даскалите преподават на британски, и даже чете в оригинал класиците от Албиона.

Нана на два пъти се сблъска с подлата болест рак, само че съумя да се пребори и устоя душевен напрежението с поддръжката на фамилията си. В момента тя наподобява свежа и цялостна с сила. Нейната фондация е помогнала на доста дами с онкологични болести – „ Една от 8 ” дава на пациентките специфични сутиени, кърпи за глава, срещи с психолози и други специалисти.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР