Водещата компания в сектора за модерна търговия Kaufland България за

...
Водещата компания в сектора за модерна търговия Kaufland България за
Коментари Харесай

Kaufland е сертифицирана като Топ работодател в България за трета поредна година

Водещата компания в бранша за съвременна търговия Kaufland България за трета поредна година бе сертифицирана като Топ Работодател от влиятелния интернационален самостоятелен институт Top Employers Institute.
Kaufland получава сертификацията след подробен мониторинг на процесите в компанията през 2020 година. Оценката се изготвя от интернационално жури от самостоятелни специалисти след близо 6-месечен разбор на база въведените от работодателя концепции, процеси и принадлежности за ръководство на човешките запаси. Универсалният на световно равнище способ за узаконяване на Top Employers Institute се ползва в 119 страни по света.
 Kaufland България подари 4148 лв. в поддръжка на застрашените животни в България Kaufland България подари 4148 лв. в поддръжка на застрашените животни в България
Kaufland България подари 4 148 лв. в поддръжка на застрашените животни в България. Средствата бяха събрани посредством благотворителна акция...
Спрямо миналата година Kaufland България доста е подобрила представянето си във всички 20 категории, които подлежат на оценка – „ Бизнес тактика “, „ Стратегия за ръководство на човешкия запас “, „ Лидерство “, „ Организация и ръководство на смяната “, „ Дигитален HR ”, „ Работна атмосфера “, „ Работодателски имидж “, „ Подбор “, „ Въвеждане в работата “, „ Представяне “, „ Кариерно развиване “, „ Обучение “, „ Удовлетвореност на чиновниците “, „ Ангажираност “, „ Възнаграждения и придобивки “, „ Напускане на чиновниците “, „ Ценности “, „ Вътрешно корпоративна нравственос и отговорност “, „ Устойчивост “ и „ Многообразие “. Високата оценка в тазгодишната сертификация на Top Employers Institute, която Kaufland България получава, е резултат от цялостна тактика за развиване и ръководство на човешкия капитал, която комерсиалната верига ползва и непрестанно се стреми да надгражда. Дългосрочни цели в работодателската политика на Kaufland са грижата и развиването на чиновниците. 
„ Горди сме, че за трета поредна година прекосяваме сполучливо през процеса на сертификация като Топ Работодател. Настоящият документ има за нас особена стойност, тъй като успяхме да потвърдим високите стандарти в работодателската политика на Kaufland България в една извънредно сложна година и всичко това е за грижа към нашите над 6000 чиновници. Въпреки провокациите на пазара на труда и несигурната икономическа обстановка в условия нa cвeтoвнa пaндeмия, през 2020 година зaтвъpдихме пoзициятa cи нa cтaбилeн и нaдeждeн paбoтoдaтeл, ycпяxмe дa се погрижим за здpaвeтo нa eкипa ни чpeз нaвpeмeнни и пpaвилни мepки против СОVІD-19, оcтaнaxмe cтaбилни ĸaтo вoдeщa pитeйл кoмпaния и ĸaтo paбoтoдaтeл, кoйтo ocигypявa cигypнocт и oтлични ycлoвия зa paбoтa и paзвитиe. “, разяснява Милена Караилиева, шеф „ Човешки запаси “ в Kaufland България.
Тя напомни, че от нaчaлoтo нa кpизaтa кoмпaниятa e инвecтиpaлa нaд 1 млн. eвpo в пpoтивoeпидeмични мepки за бeзoпacнa cpeдa зa paбoтa и пaзapyвaнe, както и над 5 милиона евро за повишение на възнaгpaждeниятa на екипа във филиалната мpeжa. „ Каuflаnd щe пpoдължи дa пoдкpeпя cвoитe cлyжитeли и yвepявaм кoлeгитe ни, чe и зaнaпpeд мoгaт дa paзчитaт нa нac. “, акцентира Милена Караилиева.
Отличието Top Employer е присъдено както на Kaufland България, по този начин и на всички останали страни от фамилията на компанията. По този метод с изключение на Топ Работодател в България, Kaufland е и Топ Работодател в Европа -  самопризнание за корпоративната просвета и стандарти за качество в ръководството на човешките запаси на всички места, където компанията оперира.
 Над 14 000 лева в границите на месец бяха събрани в хипермаркети Kaufland за Програма „ Топъл обяд “ на Български Червен кръст Над 14 000 лева в границите на месец бяха събрани в хипермаркети Kaufland за Програма „ Топъл обяд “ на Български Червен кръст
14 479 лева е сумата, която бе събрана в хипермаркетите Kaufland в страната в интерес на Програма „ Топъл обяд “ на Български Че...
„ 2020 година се трансформира в една от най-предизвикателните в историята на бизнеса. Имайки това поради, Kaufland може да се гордее изключително доста с тазгодишната премия Топ шеф 2021. Защото това е впечатляващо удостоверение за обстоятелството, че благосъстоянието на чиновниците е сложено преди всичко “, споделя Дейвид Плинк, Главен изпълнителен шеф на института „ Top Employers Institute “.
През 2020 година здравето на екипа в условия на COVID-19 се трансформира в първи приоритет за Kaufland. Инвестициите на компанията от над 1 млн. евро са с изключение на в противоепидемични ограничения, с които да подсигури безвредна среда за работа на чиновниците си, само че и в специфични образования и семинари, ориентирани към психическото и прочувственото здраве на екипа.
Като част от огромния екип на Kaufland всеки човек получава опция за развиване в компанията, късмет за спомагателна подготовка, транспарантна противоположна връзка за своята работа, менторство и присъединяване в обучителни стратегии, които да покачат неговите опит и знания. Доказателство за това е фактът, че близо 80% от всички ръководители в компанията са развили кариерния си път вътрешно. 
Като един от най-големите работодатели в България с екип от над 6 000 индивида, Kaufland осъзнава своята основна роля за кариерното развиване на младежите в страната. Компанията осъществя сполучливо редица кариерни стратегии за младежи. Вече трета година Kaufland организира своя максимален план за развиване на млади гении " Управители на бъдещето ". Всяка година комерсиалната верига приема и своите дуални възпитаници, а сред 70 и 100 възпитаници минават през дългогодишната практикантска стратегия на компанията. От няколко месеца Kaufland започва и поредност безвъзмездни онлайн семинари под името We Know, You Grow, които целят да срещнат от близко младежи с работата в бранша за съвременна търговия и да им дадат на практика препоръки за възстановяване на техните личностни и професионални качества.
 ICAP Bulgaria отличи Kaufland като водач в бранша за съвременна търговия ICAP Bulgaria отличи Kaufland като водач в бранша за съвременна търговия
Kaufland България беше отличена като водач в бранша за съвременна търговия в тазгодишното издание на премиите True Leaders. Те се органи...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР