Водещата кампания Крис Халенга почина от рак на 38 години

...
Водещата кампания Крис Халенга почина от рак на 38 години
Коментари Харесай

CoppaFeel! Опустошеното семейство на основателката Крис Халенга споделя разтърсващо сълзи видео за нейния вдъхновяващ живот

Водещата акция Крис Халенга умря от рак на 38 години - само че остави след себе си значимо обръщение за дамите по света.

Крис умря след диагностицирането й с рак на гърдата. Победителят в Pride of Britain беше диагностициран с рак на гърдата на 23-годишна възраст през 2009 година Изявление от нейната благотворителна организация през днешния ден гласи: „ Споделяме тъжната вест, че нашият създател, началник на гърдата, сътрудник, другар и кралица на блестящите гърди, Крис, е умрял.

„ Крис беше най-големият агитатор на това да си „ жив, с цел да правиш тези неща “. Тя подходи към живота по извънредно изобретателен, занимателен и смел метод и ни сподели, че е допустимо да живееш пълноценно с рак.

„ През 2009 година Крис беше диагностициран с второстепенен рак на гърдата на възраст 23, откакто беше отхвърлена от персоналния си доктор за повече от година, когато беше диагностицирана, упоритостта на Крис беше неизлечима да се окаже в нейното състояние и по този начин се роди CoppaFeel! са диагностицирани рано и то...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР