Водещата ФинТек компания и лидер в онлайн кредитирането в страната

...
Водещата ФинТек компания и лидер в онлайн кредитирането в страната
Коментари Харесай

Kомпанията затвърждава своите позиции на пореден европейски пазар


Водещата ФинТек компания и водач в онлайн кредитирането в страната – Credissimo, продължава развиването си в един от най-добре развитите европейски пазари – Полша.

След сполучливото си позициониране в Македония, където компанията едвам за година съумя да се трансформира в пазарен водач, в този момент Credissimo стартира да предлага новаторските си кредитни услуги и в Полша.

„ Навлизането ни в един извънредно развъртян и цветен откъм участници, решения и артикули пазар сигурно е огромно предизвикателство за целия ни екип. Силната конкуренция и капацитетът за развиване са наша съществена движеща мощ. В сходна среда ФинТек компании като Credissimo имат опцията да изпъкнат на общия декор и посредством своите новаторски и потребителски ориентирани решения, да доближат до нови групи от клиенти. Горди сме от фактът, че макар огромните имена, които имат дълготраен опит на този пазар, навлизането ни в Полша беше оповестено, от най-големите и водещи медийни издания, които показаха компанията ни, като „ интернет кралете “, с помощта на новаторските ни софтуерни решения. Интересен факт е, че иновация като нашият чатбот SIMO, към момента не е показана. Това ни дава мощно конкурентно преимущество още през цялото време, като нашите дълготрайни упования са да се утвърдим и да поддържаме лидерски позиции в нашата пазарна ниша. “, съобщи Георги Карпузов, изпълнителен шеф на Credissimo.

Чрез своя новаторски метод в онлайн кредитирането, на уеб страницата [url=http://credissimo.pl/url], компанията ще дава на полските консуматори опцията да се възползват от краткосрочни и дълготрайни [url=http://онлайн кредити/url], които са съобразени напълно с потребностите им. Клиентите ще могат сами да дефинират размера на месечните вноски и периода на контракта си, както и да възползват от революционния метод в региона на финансовите услуги, натрапен в България от компанията.

Още преди формалното пускане в Полша, Георги Руков – шеф интернационално развиване вCredissimoсподели, че компанията към този момент е призната за пълновръстен член на „ Полска асоциация на кредитните компании “ (Loan Companies Association Poland (ZFP)). Асоциацията съставлява ползите на най-големите и международни ФенТек водачи в сферата – Wonga (Англия), Cream Finance (Латвия), 4Finance (Латвия), Twino (Латвия), MyBucks (Люксембург), като поддържа техните действия за развиване на полската национална стопанска система.

Експанзията, която Credissimo възнамерява на нови пазари, в огромна степен ще се базира на вътрешно създадената от компанията система за ръководство на процесите, която разрешава елементарно модифициране за другите пазари, тъй че с минимални старания да бъде имплементирана в нова среда. Тя е и главен фактор за сполучливото развиване на бизнеса на сдружението на нови пазари.

С разширението на активността си, Credissimo затвърждава позицията си на водач в онлайн кредитирането, като напълно скоро следва да навлезе и внедри своите новаторски услуги и технологии в още няколко европейски пазари, измежду които Испания, Румъния и други /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР