Водещата е изтъркана за зрителите, които намират изявите й в

...
Водещата е изтъркана за зрителите, които намират изявите й в
Коментари Харесай

Миглена Ангелова аут от ВИП Брадър! Зрителите отегчени от надменното й кудкудякане

Водещата е изтъркана за феновете, които намират изявите й в шоуто за скучни и безинтересни.
Като несполучлива регистрират феновете и рубриката на мадам Искрено и персонално, която губи скъпо време в ефира на Брадъра, сваляйки темпото и изтъквайки само водещата. Усилено се приказва, че останалите коментатори Кристина Патрашкова, Любен Дилов-син, Емануела и лорд Евгени Минчев изрично отхвърлят да споделят една гардеробна с нея, в резултат на което Ангелова пие кафето си сред рекламите зад завесите на шоуто.

Досадни се костват на фена и надменното кудкудякане, както и плетените червени дрешки, с които русенката пробва да впечатли, само че на вятъра. Засега зрителското внимание е най-благосклонно към Патрашкова и лорд Минчев, които се обрисуват като любимците на шоуто.

Светските клюкари тия дни се забавляват с много забавна преживелица, която застигнала принудително възкресената коментаторка на Вип Брадър Миглена Ангелова. Пазарувайки в столичен мол, до нея застанала стара жена и споделила: „ Госпожо Иванова, израснах с песните Ви, Бог да Ви благослови “, споделя очевидец на случката.

Впоследствие досадницата на Вип брат осъзнала, че е сбъркана с певицата Мими Иванова, която предходната година направи 70 години. Запознати настояват, че тя небрежно прекратила покупките си и се шмугнала в първото такси.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР