Водещата българска компания в областта на рециклирането на черни и

...
Водещата българска компания в областта на рециклирането на черни и
Коментари Харесай

Норд холдинг АД получи дългосрочен инвестиционен рейтинг: BBB

Водещата българска компания в региона на преработването на черни и цветни железни боклуци, Норд холдинг e с най-високия вероятен капиталов рейтинг в страната - BBB. Инвестиционният рейтинг е направен от единствената акредитирана организация в страната - BCRA.

Кредитните рейтинги, присъдени от BCRA се признават в целия Европейски Съюз и са изцяло равни на другите рейтинги, приети от Европейския орган за скъпи бумаги и пазари
(ESMA), без никакви териториални или други ограничавания.

„ Горди сме от получената висока оценка, защото тя съставлява още едно доказателство за това, че компанията ни е надеждна инвестиция с дълготрайни стопански вероятности ", сподели Борислав Малинов, мажоритарен акционер и ръководител на Надзорния съвет на Норд холдинг.

За Норд холдинг
Норд холдинг е одобрено име в региона на преработването на вторични първични материали. Дружеството е учредено през 1995 година с фокус върху събирането, сортирането, преработката, търговията и преработването на вторични първични материали.

Норд холдинг се развива с бързи темпове и съумява да разшири своята мрежа от площадки, да усили комерсиалните си размери и да заема лидерската позиция на пазара за железни боклуци в България.

С дялове от 27% на пазара за черни железни боклуци и 22% на пазара за цветни железни боклуци, компанията е забележителен фактор във вътрешния и износния пазар на страната.

Мажоритарен акционер и ръководител на Надзорния съвет на Норд холдинг е господин Борислав Малинов - сполучлив бизнесмен в областта на преработването, хотелиерството, електронната търговия, строителството и холистичната медицина.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР