Водещата автобусна компания Arriva беше осъдено да плати £50 000,

...
Водещата автобусна компания Arriva беше осъдено да плати £50 000,
Коментари Харесай

Arriva е осъдена да изплати над 50 000 британски лири, след като „много обичан млад мъж“ беше убит при движение на заден ход

Водещата автобусна компания Arriva беше наказано да заплати £50 000, откакто „ доста обичан млад мъж “ беше погубен при придвижване на заден ход рейс.

25-годишният Албин Тръстена работеше за Cordant Cleaning Limited, когато беше смъртоносно ранен от рейс, излизащ на заден ход от зоната за миене в депото на Arriva в Хемел Хемпстед на 5 ноември 2019 година Изпълнителният шеф по опазването на здравето и сигурността (HSE ) откри, че Arriva не е оценила вярно риска от „ спор транспортно средство-пешеходец “.

Както Arriva, по този начин и Cordant Cleaning Limited, в този момент известни като C.L.C Realizations Limited, не съумяха да вкарат подобаваща система за надзор на този риск. Установено е, че няма задоволително ограничения за отбрана на пешеходците от транспортни средства, движещи се към депото. Сестрата на Албин Албина сподели, че гибелта му е била „ опустошителна “ за фамилията им в изказване, прочетено в магистратския съд на Сейнт Олбанс на 8 януари.

Тя сподели: „ Когато получихме новината, ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР