Водещата американска крипто борса Coinbase има за цел да се

...
Водещата американска крипто борса Coinbase има за цел да се
Коментари Харесай

Coinbase иска да се превърне в основното финансово приложение за клиентите си

Водещата американска крипто борса Coinbase има за цел да се трансформира в главно финансово приложение за своите клиенти.

Брайън Армстронг, основен изпълнителен шеф на Coinbase, очерта метода на компанията към въвеждането на нови функционалности в скорошно изявление за CNBC.

Целта на тези актуализации е да се моделира потреблението им по този начин, че клиентите да избират да заплащат отговорностите си и да начисляват лихви по заемите си посредством своите крипто сметки, а не посредством банковите системи.

Парите трансформираха същността си и това, което бе на хартия, стана електронно и мобилно най-после. Новото потомство ще спре да употребява пари в брой и кредитни карти, а телефоните ще се употребяват като банкови сметки.

Телефоните ще работят като виртуални портфейли, в които потребителите ще могат да трансферират пари, да наблюдават ежедневните си разноски и даже да отпускат заеми. Coinbase вижда добра опция тук.

, съобщи Армстронг. Той продължи да подчертава върху огромния размер на обичайните финансови компании, които към този момент са възприели криптовалутите.

, показа Армстронг.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР