Водеща в световен мащаб пасажерска компания иска да създаде тренинг-център

...
Водеща в световен мащаб пасажерска компания иска да създаде тренинг-център
Коментари Харесай

ВВМУ „Никола Вапцаров“ събра световния елит в морското образование

Водеща в международен мащаб пасажерска компания желае да сътвори тренинг-център за образование на личен състав за своите круизни кораби във Висшето военноморско учебно заведение „Никола Вапцаров“. Това заяви началникът на учебното заведение флотилен адмирал проф. Боян Медникаров при откриването на XVIII годишна генерална асамблея на Международната асоциация на морските университети /IAMU/.

За тридневния конгрес във Варна дойдоха 212 представители на 48 морски университета от 33 страни. Основна тематика на асамблеята и съпътстващите я научна и студентска конференции ще е основаването на единни стандарти за образование и процедура на морските фрагменти. ВВМУ „Никола Вапцаров“, което е член на IAMU от 2004 година, е една от най-хубавите морски академии в света, уточни ръководителят на асоциацията проф. Нийл Бос.

„Задачата ни е да предвидим областите на специализация, които ще са атрактивни през идващите десетилетия, с цел да продължим да предлагаме атрактивно обучение с потвърдена реализация“, разяснява проф. Медникаров.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР