Водеща на новинарската емисия на Би Ти Ви Виктория Петрова

...
Водеща на новинарската емисия на Би Ти Ви Виктория Петрова
Коментари Харесай

Виктория Петрова заряза Красен Кралев

Водеща на новинарската емисия на Би Ти Ви Виктория Петрова се е разделила с дългогодишния си сътрудник - някогашния състезателен министър Красен Кралев. Новинарката събрала багажа си и напуснала дома му още през лятото на предходната година.

Тя е взела решението да приключи дългата си връзка с Кралев, тъй като любовта им към този момент се била изчерпала. Освен това 43-годишната журналистка от дълго време мечтаела за деца, до момента в който нейният любим, който към този момент има огромна щерка, нямал желание занапред да дундурка бебе.

Раздялата им не е изненада за приятелите на новинарката, тъй като двамата нееднократно са били скарани, само че по-късно още веднъж са давали късмет на връзката си. След изнасянето й от вкъщи му през лятото обаче наподобява връзките им са завършили дефинитивно и няма връщане обратно.

Двойката изкара дружно шест години, срещат се по време на първата телевизионна изява на Кралев като министър на спорта в предаването „ Лице в лице " при Цветанка Ризова. Пред студиото той среща Виктория Петрова, която, ето че, стопира при него. Но не да си приказва с министъра, а да побъбри с пиарката му, с която се познават от дълго време. Тя учтиво ги среща и даже възкликва: „ Как е допустимо да не се познавате в случай, че и двамата сте от Варна, и двамата имате общо с медиите “.

„ Лице в лице " свършва и на връщане в колата, вместо с пиарката да създадат разбор на представянето му - въпреки всичко е първото му тв присъединяване като министър, той не стопира да пита за красивата водеща.

Докато стигнат в министерството, към този момент е научил от първа ръка задоволително неща за нея, които нямат нищо общо нито със звездния й имидж, нито с лъжите за нея по медиите. Още тогава чува, че Виктория има мощен, напряко твърдоглав темперамент, само че може би дължи кариерата си таман на тези качества. Всичко, което е постигнала, го е направила сама с работа, упоритост и без никакви подкрепи.

След време Кралев споделя на другари, че Виктория от дълго време е в полезрението му. Още преди да я познава, следи развиването й, воден от локален варненски национализъм. Забелязва я от тв „ Европа ", където тя за първи път стартира да се занимава с телевизия. След първата им среща той я кани на кафе, само че тя нерешително отхвърля. Кралев обаче не се помирява с нейното решение и демонстрира упоритост. Накрая Виктория склонила да се види с него, само че авансово порязала желанията му, като декларирала, че е доста заета и срещата им няма да продължим дълго.

Всъщност се случило тъкмо противоположното. Двамата толкоз си паснали и по този начин се улисали в изчерпателен диалог, че не усетили по кое време са минали цели 4 часа. Още на идващия ден Петрова загатнала пред сътрудници от Би Ти Ви, че е срещнала забавен мъж и няма самообладание да се види още веднъж с него, само че запазила името му в загадка.

За първи път двамата се появиха дружно на театрално зрелище в родния им град Варна. Тогава Вики срещнала Кралев със фамилията си и всички останали очаровани от него, а малко по-късно обществено оповестиха връзката си. Водещата побърза да се нанесе при избраника си и връзките им бяха безоблачни до преди няколко години, когато се понесоха първите клюки за раздялата им. Сега Виктория няма мъж до себе си и е решила да се отдаде напълно на работата и образованието си, написа „ Галерия “.

 

 

 

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР