Водеща българска банка е завела дело срещу певицата Жана Бергендорф,

...
Водеща българска банка е завела дело срещу певицата Жана Бергендорф,
Коментари Харесай

Банка съди Жана Бергендорф за 4 бона! Взела кредит и не го връща

Водеща българска банка е завела дело против певицата Жана Бергендорф, разбра HotArena.

Звездата от „ Евровизия “ е изтеглила заем от 4000 лева и не си го връща. Затова от финансовата институция са били принудени да си потърсят парите по правосъден път.

Жалбата им е подадена на 30 януари, ден по-късно е формирано и самото дело и следва насрочване на първото съвещание. Към 4-те бона има насъбрана и рента, по тази причина от банката са поискали заповед за изпълнителен лист против певицата дебитор по контракта за заем, писа „ ТелеграФ “.

33-годишната изпълнителка на шлагера „ Самурай “ е закъсала съществено с парите след присъединяване си на най-стария песенен конкурс в Европа. Светски уеб сайтове пишат, че даже неотдавна е поискала заем от 60 лв. от майка си, с цел да си заплати тока, другояче енергото щяло да й дръпне шалтера и да остане на мрачно и студено с 8-годишния си наследник Леон измежду зимата.

Тя няма никакви участия напоследък и това я лишава от всевъзможни приходи, а проблемите я връхлитат един след различен.

Преди малко повече от година Жана бе наказана и от компания за бърз заем. Тя бе изтеглила 2000 лева и за една календарна година бе натрупала още 500 лева лихви. Принудила се да прибегне до тази услуга през декември 2016 година, защото я притискали да заплати административната санкция по предходното дело, на което беше наказана.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР