Водещ учен разясни добър ли е хидроксихлоринът в лечението на

...
Водещ учен разясни добър ли е хидроксихлоринът в лечението на
Коментари Харесай

Водещ US учен със сензационни новини за лекарството, борещо COVID-19

Водещ академик обясни добър ли е хидроксихлоринът в лекуването на COVID-19. В изявление за авторитетната американска телевизия Fox News доктор Уилям Грейс, който е онколог в клиника Ленъкс Хил в Ню Йорк, съобщи, че в лечебното заведение препаратът се употребява при пациенти в тежко положение.

„ Всички го употребяват сега импровизирано. Имаме увеличение на броя на пациентите в Ню Йорк. Проблемът е, че тези пациенти идват в прекомерно тежко положение и са в доста тежък респираторен статус, лекарите употребяват хидроксихлорин с или без антибиотика азитромицин.

То демонстрира голяма резултатност. Нямаме смъртен случай в нашата болница при повече от 100 пациенти, няма нито един смъртен случай. Говорих с доста свои сътрудници в лечебни заведения в Ню Йорк и всички те употребяват хидроксихлорин, макар че количествата му се изчерпват”, споделя доктор Грейс, представен от Нова телевизия.

Доктор Хил изясни, че към този момент има няколко изследвания, чиято цел е да потвърдят ефикаността на хидроксихлоринът при лекуването на най-тежките случаи.

„ Да, има хора на Западния бряг на Съединените щати, които го изследват и хора, които са положителни на вируса, само че не демонстрират съществени признаци и ние преглеждаме изчистването на вируса посредством това лекарство. Мислим, че работи по два метода.

Знаете, че смъртността се усилва с увеличението на възрастта. Мисля, че колкото по-възрастен сте, толкоз отговорът на организма ви е по-сериозен, което значи, че хората с вирусни пневмонии умират, тъй като дробовете им се пълнят с течности най-вече поради имунни отговор.

Това лекарство работи като приключва репликацията на вируса, само че също и усъвършенства имунния отговор”, споделя той.

В изследването на резултатите на хидроксихлоринът се е присъединила и Световната здравна организация, удостовери лекар Хил, като изрази вяра, че резултатите ще бъдат подготвени бързо.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР