Водещ тексаски сепаратист твърди, че отделянето на държавата Lone Star

...
Водещ тексаски сепаратист твърди, че отделянето на държавата Lone Star
Коментари Харесай

Тексаски сепаратист твърди, че „Texit“ се приближава на фона на граничния спор

Водещ тексаски сепаратист твърди, че отделянето на страната Lone Star от Съюза – придвижване, наречено „ Texit “ – „ може да е по-близо, в сравнение с си мислим “ на фона на борбата на губернатора Грег Абът с федералното държавно управление за контрола на границата с Мексико.

„ Намираме се в миг, в който Texit е в съзнанието на всички, както тези за него, по този начин и тези срещу него “, сподели Даниел Милър, президент на Тексаското националистическо придвижване във вторник в епизода на неговия подкаст „ Texas News “.

„ Граничният въпрос се трансформира в челните редици на новинарския цикъл и Texit се трансформира в естественото разумно продължение на това, което се случва долу на границата “, сподели той.

„ Ние сме в тъга да получим това, за което постоянно сме говорили, което е обвързващо гласоподаване – гласоподаване за това Тексас да стане самоуправляваща се самостоятелна нация “, продължи Милър.

По-нататък той похвали Абът за оповестяването, че правото на самоотбрана на щата Lone Star „ заменя всички федерални з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР