Водещ от телевизията на БСП се появи в ефир по...

...
Водещ от телевизията на БСП се появи в ефир по...
Коментари Харесай

Водещ в телевизията на БСП чете новини по гащи и джапанки

Водещ от малкия екран на Българска социалистическа партия се появи в ефир по... къси червени гащи и джапанки. Едно от най-изявените лица на БСТВ Мирослав Павлов водеше вечерната емисия вести в неделя точно в този тип, сигнализират сътрудниците му.

За благополучие, феновете надали схващат, че новинарят, който им оповестява значимите новини от конгреса на Българска социалистическа партия, е по гащи, защото камерата го демонстрира единствено от кръста нагоре, а той е барнат в стилна риза и ленено сако. Така бабите са си икономисали гледката с безпрепятствено епилираните му бедра, написа lupa.bg.



Мирослав Павлов самичък сподели фотография по какъв начин върви на работа в персоналния си профил във Facebook. Младият новинар се оправдава, че в студиото е много горещо и затова не си слагал панталон. Водел ей-така, по къси гащи...

Зевзеци пък си спомнят по какъв начин преди време, преди 20 години, по сходен метод лъсна едно от лицата на новините на тогавашния Ефир 2 на Българска национална телевизия - Райко Попов. Той водеше осведомителната емисия "Днес " по чеп, само че в един миг камерата се плъзна надолу и сподели резила. След този случай тогавашният шеф Хачо Бояджиев изрично забрани в студиата на Българска национална телевизия да се влиза в непочтено облекло. Забраната се съблюдава и до през днешния ден.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР