Водещ на Homes Under The Hammer разкри най-шокиращия предмет, който

...
Водещ на Homes Under The Hammer разкри най-шокиращия предмет, който
Коментари Харесай

Водещият на BBC Homes Under The Hammer споделя най-ужасяващия предмет, който е намерил в имоти

Водещ на Homes Under The Hammer разкри най-шокиращия предмет, който е разкрил в парцели, до момента в който е работил по предаването на BBC.

Бившият футболист, трансформирал се в ефирен водещ, Дион Дъблин сподели, че макар че в никакъв случай не се появява по малкия екран по явни аргументи, той е намирал растения канабис, до момента в който е подготвял къщи за търг повече от веднъж.

54-годишният състезател на Астън Вила и Манчестър Сити, който се причисли към шоуто през 2015 година, откакто продуцентите схванаха, че има парцел и е основал строителна компания с другар, сподели, че това е острата миризма на опиатът, който той постоянно забелязваше първи.

А в неотдавнашен епизод Дион даже отхвърли да влезе в една къща в Стоук он Трент със снимачния екип, защото беше гъмжала от плъхове, откакто се разпадна. Описвайки го като „ необикновено мръсно “, той сподели на феновете: „ Когато поемете парцел като този, в това положение, първото нещо, за което ще би трябвало да помислите, са пропуските и какъв брой ще ви трябват. "...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР