Водещ майстор ще готви в най-новата пицария във Враца -

...
Водещ майстор ще готви в най-новата пицария във Враца -
Коментари Харесай

Прочут майстор пицар ще готви в Omerta Bar&Pizza във Враца /снимки/

Водещ занаятчия ще готви в най-новата пицария във Враца - Omerta Bar&Pizza, научи организация BulNews. Днес и на следващия ден посетител в хитовото заведение ще бъде известният в цялата страна Адриан Панталеев, който е създател на първото и само учебно заведение BG PIZZA School.
Omerta Bar&Pizza се намира в жилищен комплекс „ Дъбника “ във Враца. Заведението бързо се трансформира в гореща точка за всички фенове на вкусната храна от целия Северозапад. По тази причина точно там майсторът избра да покаже гения си за първи път във Враца.
Клиентите на Omerta Bar&Pizza ще имат опцията да опитат една от най-популярните предписания на Панталеев – пица на метър. Той ще прави всичко пред очите на присъстващите и по този начин всички могат да се уверят в майсторлъка на известния пицар. Посетителите ще могат да поръчат Панталеев да им подготви и от пиците в менюто на Omerta Bar&Pizza.
Ако желаете и вие да сте част от неповторимото събитие, можете да си извършите резервация на телефон 0878 99 08 29.
Дори да нямате опция да отскочите до хитовата пицария, това не пречи да опитате от кулинарните изкушения на началник Панталеев. Насреща е водачът в доставките на храна за дома и офиса за Северозападна България - FoodboX.bg .
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР