Водещ лекар от Обединеното кралство разкри ужасяващите страдания на мъжете,

...
Водещ лекар от Обединеното кралство разкри ужасяващите страдания на мъжете,
Коментари Харесай

Британците страдат от „катастрофални“ наранявания на пениса след операция за уголемяване в чужбина, предупреждава лекар

Водещ доктор от Обединеното кралство разкри ужасяващите премеждия на мъжете, страдащи от ужасяващи проблеми след пътешестване в чужбина за интервенция за увеличаване на пениса – и споделя, че казусът се е влошил от блокирането.

Д-р Гордън Мюър споделя, че десетки пациенти са се появили в неговата клиника на Харли Стрийт, търсейки да извърнат ужасната работа, осъществена от „ шарлатани “, настоящи в страни като Турция. Но в доста случаи породените проблеми са необратими. Хирургът има вяра, че скокът в търсенето на усъвършенствания се дължи на това, че доста мъже са се обърнали към порнографията по време на скуката и изолацията на блокирането на Covid, което ги кара да се усещат несъответстващи.

Операции за „ увеличение “ на пениса или увеличаване – които нормално включват инжектиране на филър непосредствено в пениса - са извънредно висок риск, изясни той, и " множеството " мъже, които ги имат, страдат от неприятен резултат. Козметичната процедура може да докара до неправилни, деформирани и мъчителни генитал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР