Водещ израелски министър заяви, че американският президент само си губи

...
Водещ израелски министър заяви, че американският президент само си губи
Коментари Харесай

Израелски министър: Тръмп само си губи времето с мирния план

Водещ израелски министър съобщи, че американският президент единствено си губи времето, като упорства за израелско-палестински кротичък проект, съобщи Асошиейтед прес.

Министърът на правораздаването Аелет Шакед съобщи през днешния ден, че постигането на мир сега е невероятно и Тръмп би трябвало да насочи силата си другаде, до момента в който палестинците не станат подготвени за компромис. В изявление на дипломатическа конференция, проведена от в. " Джерузалем пост ", Шакед сподели: " Аз персонално мисля, че това е загуба на време ", представена от Българска телеграфна агенция.

Съединени американски щати се готвят да разгласят дълго чакания близкоизточен кротичък проект, който Тръмп назовава " Сделката на века ".

Екипът от съветници на Тръмп по Близкия изток, управителен от неговия консултант и шурей Джаред Къшнър, работи върху мирните оферти от месеци, само че не се оповестява по кое време те ще бъдат оповестени. Палестинците считат, че проектът няма шансове за триумф, обвинявайки Тръмп, че не е неутрален и незаслужено поддържа страната на Израел.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР