Водещ испански университет придоби кампус в Ню Йорк и правото

...
Водещ испански университет придоби кампус в Ню Йорк и правото
Коментари Харесай

Испанско бизнес училище ще започне да дава американски дипломи

Водещ испански университет закупи кампус в Ню Йорк и правото да дава американски дипломи, проправяйки пътя към предлагането на магистърски стратегии по бизнес и резистентност, до момента в който поема конкурентния учебен пазар на финансовата столица на Съединени американски щати.

IE ще стане едно от дребното задгранични висши образователни заведения, които ще получат акредитация като независима институция в Съединени американски щати, което ще му разреши да предложи на интернационалните студенти, които завършат неговите курсове, работна виза след образование, с цел да останете в Съединени американски щати за работа две години след дипломирането.

Диего дел Алказар, изпълнителен вицепрезидент на IE, сподели: „ Това е неповторима опция, която носи със себе си инжекция сила, а също и голяма отговорност. “

Този ход бележи усилване на трансграничните покупко-продажби и вложения в задгранични кампуси от висши образователни заведения, които се стремят да разширят и диверсифицират своя банкет във време на внезапни промени в брой и генезис на интернационалните студенти.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР