Водещ американски генерал предупреди, че войната в Украйна може да

...
Водещ американски генерал предупреди, че войната в Украйна може да
Коментари Харесай

Предупреждение: Войната в Украйна може да продължи години


Водещ американски военачалник предизвести, че войната в Украйна може да продължи години. Същевременно Западът постанова нови наказания, а Зеленски прикани Русия да бъде изключена от Съвета за сигурност на Организация на обединените нации.

Войната в Украйна може да продължи години. Това предизвести ръководителят на Обединените шеф щабове на Съединени американски щати военачалник Марк Мили. Според него това значи и дълготраен ангажимент на Запада в спора.

Мили посъветва да бъдат построени непрекъснати военни бази на Съединени американски щати в Източна Европа с ротационен личен състав.

Съединени американски щати и Европейски Съюз постановат нови наказания на Русия

Междувременно продължава равносметката след. Според локалните управляващи към 400 поданици на Гостомел са изчезнали след съветската окупация, която продължи 35 дни. Гостомел е едно от обитаемоте места, което украинската войска си върна в последните дни, дружно с Буча и Ирпин.

Кадрите от Буча,, шокираха света. В резултат, включително ембарго на вноса на въглища от Русия. Администрацията на Белия дом разгласи, че Съединени американски щати не разрешава " всевъзможни нови вложения " в Русия и уголемява глобите над съветските компании, държавни компании, представители на ръководещите и техните фамилии.

Нови фрагменти демонстрират зверствата в Буча

Русия отхвърля обвиняванията и твърди, че фрагментите от Буча са инсценировка на Украйна. Реномираният вестник “Ню Йорк Таймс ” разгласява видео от края на февруари, на което се вижда по какъв начин граждански е погубен, до момента в който бута колелото си по улица на Буча. Изстрелите идват от две съветски бойни машини.

Украинският президент Зеленски посети Буча през вчерашния ден.

Вчера, които демонстрират, че труповете, открити в града, са там още от средата на март, т.е. когато Буча е била под контрола на руснаците.

Мариупол е " център на пъкъла "

И до момента в който Русия се изтегли от региона към Киев, сраженията в останалите елементи на Украйна не престават. В обсадения Мариупол, предизвести заместник-генералния секретар на Организация на обединените нации по филантропичните въпроси Мартин Грифитс. " Жителите на Мариупол се бият повече от пет седмици “, сподели Грифитс пред Съвета за сигурност на Организация на обединените нации. " Документирано е, че Мариупол се е трансформирал в център на пъкъла. "

Над 100 хиляди души не престават да са блокирани в сринатия Мариупол.

Украинският президент Володимир Зеленски също се обърна към Съвета за сигурност на Организация на обединените нации нощес и прикани организацията да " работи неотложно " против дейностите на Русия или " да се разпусне ". Според него Русия би трябвало да бъде изключена като непрекъснат член на Съвета, с цел да не може да постанова несъгласие и по този метод " да блокира решенията за личната си експанзия, личната си война. "
Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР