Воденият от Димитър Димитров отбор на Иртиш (Павлодар) разгроми с

...
Воденият от Димитър Димитров отбор на Иртиш (Павлодар) разгроми с
Коментари Харесай

Иртиш на Херо с убедителна победа в Казахстан

Воденият от Димитър Димитров тим на Иртиш (Павлодар) разгроми с 3:0 Къран (Шимкент) като посетител в първи плейофен мач за опазване на мястото в казахстанската Премиер лига. Иртиш приключи 10-и в постоянния сезон на елитната дивизия и по правилник трябваше да си отбрани мястото против 3-ия от второто равнище. Момчетата на Димитър Димитров-Херо съвсем обезмислиха реванша на 20-и ноември, откакто нанизаха три гола като посетители и потвърдиха, че мястото им е при най-хубавите в страната.

Още в 8-ата минута Родриго Антонио откри резултата след добра композиция в наказателното поле на домакините. В 41-ата минута Кирил Шестаков се възползва от недоразумение в отбраната на Къран и прати топката в мрежата.

Три минути след началото на второто полувреме Пазълхан от състава на домакините си вкара автогол поради неточност на младия вратар на отбора Исмаил Аскеров.

" Надявам се, че сме си свършили работата. Беше един доста сложен сезон, само че през днешния ден бяхме без подозрение по-добри. Надяваме се, че следващата година Иртиш, доста огромен клуб за казахстанския футбол, ще има доста повече триумфи и по-добро класиране ", обявиха след края на мача българските треньори на отбора Димитър Димитров и помощникът му Георги Чиликов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР