Водени от Симон Байлс, жените на САЩ спечелиха седма поредна

...
Водени от Симон Байлс, жените на САЩ спечелиха седма поредна
Коментари Харесай

Симоне Байлс води жените на САЩ до седма поредна отборна титла на световното първенство по гимнастика

Водени от Симон Байлс, дамите на Съединени американски щати завоюваха седма поредна отборна купа на международното състезание по гимнастика в сряда вечер.

Американският тим, който включва Байлс, Шилес Джоунс и Лиан Уонг, комбинира с общо 167,729 точки, с цел да изпревари Бразилия и Франция.

Отборът на Съединени американски щати завоюва с разлика от 2,199 точки, защото финалът се оказа по-задълбочено съревнование от предстоящото, откакто американците демонстрираха преобладаващо показване в квалификациите.

Американките са печелили злато в отборното съревнование на всяко международно състезание, включващо отборно съревнование от 2011 година насам. Тяхната победа в Антверпен се провали тъждество с китайските мъже и направи Байлс най-титулуваната гимнастичка в историята.

Байлс към този момент има 26 медала от международно състезание, 20 от които златни, дружно със седемте си олимпийски медала, в това число олимпийската купа през 2016 година. Нейните 33 комбинирани медала от двете най-големи надпревари в спорта са с един повече от постигнатото от Лариса Латинина от Съветския съюз.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР