Водени от желанието за пълна прозрачност на нашата дейност и

...
Водени от желанието за пълна прозрачност на нашата дейност и
Коментари Харесай

ТЕЦ Брикел ще разпалва енергоблок

Водени от желанието за цялостна бистрота на нашата активност и отговорно публично държание, ви осведомяваме, че през днешния ден, 17.03, в „ Топлоелектрическа централа Брикел “ е планувано реализирането на активност по разпалването на енергоблок.

При тази процедура за към 4 часа е допустимо изпускане на пушек с по- мрачен цвят. Разпалването на блок е общоприета и безвредна процедура посредством потребление на течно гориво-мазут, за която се уведомява Регионална инспекция за опазване на околната среда и се следват прецизно написаните правила в сложно позволение.

Надяваме се, тази общоприета процедура за една топлоцентрала, работеща с въглища, да не се употребява още веднъж от избрани политически лица, които се пробват към този момент обичайно да всяват суматоха в обществото, че при възможното съществуване на по-тъмен пушек на територията на централата се прави нещо нерегламентирано и рисково за здравето на хората.

Желанието на разнообразни лица и организации да бъдат известни и да натрупат съмнителни политически дивиденти, не трябва да се прави за сметка на спокойствието и естествения метод на живот на хората в района.

Играта със страховете на хора е най-недостойната „ игра”, даже когато някой се пробва да си прави предизборна акция.

„ Брикел ЕАД “ е значима част от енергийната система на страната ни, работи отговорно в интерес на обществото и в сходство с всички условия на българските закони.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР