Водени от грижата за хората и за страната ни, ние

...
Водени от грижата за хората и за страната ни, ние
Коментари Харесай

ДПС ще подкрепи кабинет на новите партии в НС, но е на ГЕРБ или БСП

Водени от грижата за хората и за страната ни, ние от Движение за права и свободи заявяваме, че бихме подкрепили кабинет на новите партии в новото Народно заседание, без да участваме в него. Това съобщи ръководителят на придвижването Мустафа Карадайъ на брифинг в централата на партията.

Движение за права и свободи няма да поддържа държавно управление на срутилите се партии – ГЕРБ и Българска социалистическа партия, в случай че има препоръчан кабинет от тях, посочи той.

По думите му Движение за права и свободи е подготвена за избори, в случай че трите нови политически обединения не съумеят да сформират държавно управление.

Карадайъ разгласи, че е удовлетворен от резултатите на Движение за права и свободи на парламентарните избори.

„ Постигнахме доста добър резултат на парламентарните избори, увеличихме резултатите си. Движение за права и свободи е единствената партия от предходното Народно заседание, която усили своя резултат на тези избори. Докато другите две съществени партии – Българска социалистическа партия и ГЕРБ, изгубиха над 300 000, другата над 450 000 гласа, или 20 и 37 мандата, ние увеличихме своите гласове с 20 000, а мандатите – с над 4 “, съобщи водачът на Движение за права и свободи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР