Водени от благородната идея да внесат тежест в развитието на

...
Водени от благородната идея да внесат тежест в развитието на
Коментари Харесай

Културата в Русе натежа с 3 кила

Водени от благородната концепция да внесат тежест в развиването на градската просвета, трима души са се нагърбили с тежката задача да излязат от нормалното си амплоа и да се трансфорат във водещи на радиопредаване.

Главният диригент на Русенската опера Димитър Косев ще остави палката. Режисьорът в Драматичния спектакъл Ивайло Ненов ще даде отмора на актьорите.Сценаристът Христо Раянов ще спре да си губи времето.

Тримата дружно влизатв студиото на Дарик Русе, с цел да водят „ 3 кила просвета “ – най-новото предаване в радиоефира.Не споделяме, че сигурно знаем защо ще се приказва в предаването „ 3 кила просвета “, само че най-вероятно няма да е за селско стопанство.

На посетители на тримата водещи ще идват най-емблематичните за Русе създатели, публицисти, обществено ангажирани жители, и изобщо всички, които поставят същински старания културният живот в града да се развива и да доближава до от ден на ден хора!

В предаването ще се показват песни на русенски реализатори и групи, ще се разясняват настоящи тематики и събития, а в рубриката „ Елементарна просвета “ ще има препоръки и рекомендации от експерти по какъв начин животът може да бъде доста по-красив, а битът – доста по-спокоен, когато знаем и следваме обикновените правила за просвета в градска среда.

Facebook:https://www.facebook.com/3kilakultura

Инстаграм:

Youtube:https://www.youtube.com/@3kilakultura
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР