Воденето на Господари на ефира“ и Като две капки вода“

...
Воденето на Господари на ефира“ и Като две капки вода“
Коментари Харесай

Рачков скубе по 20 бона от сватбари!

Воденето на „ Господари на ефира “ и „ Като две капки вода “ надалеч не е единственото занятие на паметния и мега занимателен Димитър Рачков, разбра HotArena.

Оказа се, че е извънредно издирван за водене на персонални празници, най-много сватби. Упорит слух се разнесе, че Рачков си желае по 20 бона от събитие, в което е зает да бъде водещ и да забавлява хората.

Много родни милионери са почитатели на Рачков и постоянно го викат за веселба по време на персонални тържества. Именно частните празненства са огромната буря на Митко, който е цялостен с лафове, които употребява и забавлява богаташите, писа „ Шоу “.

Сменя няколко визии по време на уговорката си. Най-любим и издирван е Жоро Бекъма – екранният му облик от „ Пълна лудница “, който го изстреля право към върха преди години.

Предвид стоманения контракт с клана Халваджиян, едвам и цялата сума от частни празненства отива в персоналната банкова сметка на Рачков . Най-вероятно известната арменска фамилия прилапва от заработените отвън студиото пари на Рачков , който дължи огромната си популярност точно на тях.

Оказва се, че има много хора в България, които са подготвени да се разделят с 20 бона за Рачков. На въпросните тържества постоянно има по една фолк хала или пък естрадна легенда, която забавлява гостите по време на късите почивки на Димитър.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР