Водената от САШ коалиция в Сирия нанесе нов удар по

...
Водената от САШ коалиция в Сирия нанесе нов удар по
Коментари Харесай

От последните минути: САЩ нанесоха удар по опълченците в Сирия

Водената от САШ коалиция в Сирия нанесе нов удар по сирийските проправителствени сили в Ат Танфа във вторник. Това се споделя в изказване на обединението. Първият удар бе нанесен на 18 май в същия регион. „ Коалицията унищожи спомагателни сили, подкрепящи сирийския режим, навътре в откритата зона за отбягване на спорове в южната част на Сирия”, се споделя в известието.

„ Въпреки предходните предизвестия, поддържащите режима сили са навлезли в откритата зона за отбягване на спорове, става дума за танк, артилерия, средства за Противовъздушна отбрана, носещи въоръжение коли и над 60 бойци, които са представлявали опасност за обединението и партньорските сили, намиращи се в гарнизона Ат Танфа”, се споделя в изказването.

„ Коалицията е нанесла няколко предупредителни удара по линията за отбягване на споровете, а по-късно е унищожила две единици артилерия, една единица противовъздушно оръжие, а също е развалила и танк”, се споделя в известието.

Коалицията по отношение на новия удар по Ат Танфа декларира, че не има намерение да води война със сирийските управляващи, само че ще се пази при положение на нужда.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР