Водена от визията за оползотворяване на всеки ресурс, програмата за

...
Водена от визията за оползотворяване на всеки ресурс, програмата за
Коментари Харесай

Tommy Hilfiger ускорява устойчивото си развитие с амбициозната програма Make it Possible

Водена от визията за оползотворяване на всеки запас, програмата за резистентност на Tommy Hilfiger слага 24 предприемчиви цели по отношение на устойчивата стопанска система

Tommy Hilfiger, показан в България от SARKK SA, афишира програмата Make it possible – самоуверен метод към екологичната и обществена резистентност, която ускорява уговорката на организацията да основава мода, която „ оползотворява всеки запас и приветства всички ". С Make it possible стилният бранд в началото се ангажира с 24 амбициозни цели, съсредоточени към устойчивата стопанска система и приобщаването, подредени в четири стълба към 2030:

Кръгова стопанска система: Създаване на артикули, които са част от устойчива верига и циклично произвеждане.

Създадени за цялостен живот: Работете с сензитивност към границите на планетата Земя. Например в областите на климатичните промени, обработването на земите, източниците на питейна вода и химически замърсявания. От това, което купуваме до мястото, където продаваме.

Приветстване на всички като добре пристигнали: TOMMY цели да бъде марка, която работи за всеки почитател – постоянно приобщаваща и изцяло налична.

Възможност за всички: Създаване и даване на еднакъв достъп до всички благоприятни условия – няма спънки за триумфа в Tommy Hilfiger.

Програмата на Tommy Hilfiger се задвижва от тактиката за напредничава мода на компанията-майка PVH Corp. В нея са заложени набор от 15 целта, предопределени да понижат нездравословните въздействия до нула и да усилят позитивните въздействия до 100%, както и да подобрят над 1 милиона живота чрез ценностната система на компанията.

„ Отворих първия си магазин, People’s Place, през 1969 година в моя роден град Елмира, с цел да се събират хора от всички обществени групи и да споделят вълнуващи поп културни прекарвания ", споделя Томи Хилфигър. „ Както нашата марка се е развивала през годините, водена от този приобщаващ дух, по този начин и нашият ангажимент за обществена и екологична резистентност еволюира. С програмата Make it Possible ще отидем още по-далеч в името на поетия от нас ангажимент. Работим върху нашата визия, като цялата организация е фокусирана върху нея и въпреки че към момента не сме на равнището, което желаем, ще стигнем до такава степен. "

„ Във времена на здравна, човешка, екологична и икономическа рецесия споделяме отговорността да намерим новаторски решения, които ще насърчат приобщаването и изградят по-устойчиво бъдеще ", сподели Мартин Хагман, основен изпълнителен шеф на Tommy Hilfiger Global и PVH Europe.

„ В природата ни е да подтикваме смяната, даже и в най-трудните времена, заради което разгласяваме нашата амбициозна стратегия за резистентност Make it Possible и начертахме 24 цели, които да изпълним до 2030 година Tommy Hilfiger има десетилетия опит в стимулирането на по-устойчиво бъдеще, в това число нововъведение в производството на деним с ниско влияние върху околната среда, отбрана на водните стопанства и основаване на по-приобщаващи сбирки. Make it Possible е един от методите, по които ще работим дружно, с цел да създадем важен и дълготраен принос за по-добра фешън промишленост. "

Програмата Make it Possible отбелязва най-новото значимо събитие в трансформацията на Tommy Hilfiger към стабилно развиване. Основните достижения включват стартирането в продажба на сбирката Tommy Hilfiger Adaptive, предопределена да улесни обличането на възрастни и деца с увреждания, и световна стратегия Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge, ориентирана към подкрепяне на започващи и разширяващи се бизнеси, които предизвикват приобщаването и устойчивото развиване в модата. Съвсем неотдавна Tommy Hilfiger започва стратегия People’s Place, с цел да усъвършенства представянето на цветнокожите и хората от малцинствени етнически групи (BIPOC) в стилната и креативната промишленост. Към днешна дата повече от 80% от дизайнерите на Tommy Hilfiger са подготвени да ползват тактики за устойчивата стопанска система в дизайна. През 2019 година 72% от памука, употребен от компанията в международен мащаб, идва от по-устойчиви източници. Освен това 2 милиона деним модела са създадени с по-ниско влияние върху околната среда, намалявайки количеството на употребяваната вода и сила. Всяка сезонна сбирка на стилния бранд включва по-устойчиви стилове. Като доказателство може да посочим 50% по-устойчиви модели, планувани за пролетта на 2021 година, които са двойно повече от пролетта на 2020 година

Tommy Hilfiger осъзнава, че никоя компания не може независимо да промени световно пейзажа на устойчивото развиване. Като част от PVH Corp., марката сплоти напъните си с индустриални сътрудници, като подписа Договор за стабилно развиване в модата (The Fashion Pact) през август 2019 година

Освен това организацията се причисли към фондация Елън Макартър за мода, основаваща се на правилата на кръгова стопанска система и повече начинания за редизайн на към този момент потребления деним. През последните няколко години Tommy Hilfiger си партнира с WWF за справяне с водните опасности в стратегическите локации от веригата за доставки.

Това включва образование по ръководство на водни опасности за снабдители и индустриални паркове в басейна на река Тайху в Китай. WWF служи като главен сътрудник на марката за новата стратегия за ръководство на водите във Виетнам и басейна на река Меконг.

По време на своята промяна Tommy Hilfiger ще споделя напредъка си. За повече информация по отношение на програмата Make it Possible и цялостен обзор на достиженията досега посетете: sustainability.tommy.com. Продуктите на марката може да н
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР