Воден капан дебне столичани, които излизат от подлеза на Софийския

...
Воден капан дебне столичани, които излизат от подлеза на Софийския
Коментари Харесай

Воден капан дебне пешеходците пред подлеза на СУ - Общество

Воден капан дебне столичани, които излизат от подлеза на Софийския университет в посока Народното събрание. Огромни локви след падналия дъжд затрудняват пешеходците, демонстрират фотоси и видео на фейсбук страницата Безумията в София, заяви БНР.  

На фрагментите се вижда по какъв начин част от хората се качват на парапетите на подлеза, с цел да останат сухи след водната бариера на пътя им. 

Районният кмет на " Средец " Трайчо Трайков приканва жителите да подават сигнали за проблеми на имейла на регион Средец, на Столичен инспекторат или в контактния център на Столична община (съответно [email protected], [email protected], call.sofia.bg).

Може да добавите и други институции по желание - случвало ми се е да съм получател на тъжби или оферти паралелно с президента, основния прокурор, омбудсмана, а един път даже и Урсула фон дер Лайен (сериозно). Може да дублирате и тук във ФБ, само че това не е формален канал с регистрация и несъмнено следене на подхванатите дейности.

Иначе за това езерце до подлеза на Ректората към този момент сме говорили със зам. кмета на Следствен отдел към окръжна прокуратура инж Ангел Джоргов, написа още кметът на регион " Средец ". 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР