Водата в тръбата от София към Перник пристига с голямо

...
Водата в тръбата от София към Перник пристига с голямо
Коментари Харесай

С голямо налягане отивала водата през София за Перник, обясни Емил Димитров

Водата в тръбата от София към Перник идва с огромно налягане и това " гърми " тръбите. Това разгласи пред Българска национална телевизия министърът на околната среда и водите Емил Димитров, прочут с прякора Ревизоро.

Той наследи на този пост Нено Димов , който на 10 януари подаде оставка, тъй като бе задържан поради изчерпването на водите в язовир " Студена " и въвеждане на воден режим на Перник.

Припомняме, на 7 ноември беше оповестено, че ще има воден режим в цяла Пернишка област. Преди това новоизбраният кмет Станислав Владимиров съобщи, че повода за водния режим е некомпетентното ръководство на ВиК-Перник.
 Пуснаха Нено Димов под домакински арест
Пуснаха Нено Димов под домакински арест

Съдът не приел нови доказателства, само че ги счита за изясняващи условия

Язовир " Тича " е издигнат за аграрни цели . В един миг - Шумен, Велики Преслав нямат вода и вземат решение да се закачат за язовир, който е издигнат за напояване. Ако не я пусна, ще банкрутират. Ако я пусна, може да обречем земеделците на банкрут.

Балансираме - всеки ден запитвам шуменци какво вършиме за лични водоизточници. Система Дунав е добра, в случай че се продължи към Шумен - добре, само че това ще стане в миналото.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР