Водата в столичния ж.к. Гео Милев и в село Световрачене

...
Водата в столичния ж.к. Гео Милев и в село Световрачене
Коментари Харесай

Спират водата в Гео Милев и с. Световрачене |

Водата в столичния ж.к. " Гео Милев " и в село Световрачене ще бъде спряна през днешния ден, 10 ноември, предизвестява " Софийска вода ".

От 9:30 до 19:30 ч. няма да има вода на ул. „ Христо Максимов “ от ул. „ Симеонов век “ до ул. „ Виница “ поради създаване на сградно водопроводно отклоняване по ул. „ Христо Максимов “ в „ Гео Милев “. Ако дейностите продължат над 12 часа, ще бъде обезпечена водоноска на кръстовището на ул. „ Христо Максимов “ и ул. „ Кочани “.

Заради строително-монтажни работи по ул. „ Синчец “ в с. Световрачене се постанова прекъсване на водата от 9:30 до 19:30 ч на ул. „ Железопътна “ от ул. „ Зора “ до ул. „ Пролет “. Ако дейностите продължат над 12 часа, ще има водоноска на кръстовището на улиците „ Пролет “ и „ Железопътна “.

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването, твърдят от сдружението.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация на тел. 0800 121 21 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време тук:.„ Софийска вода “ АД авансово се извинява на своите клиенти за породените краткотрайни неудобства!

Сайтът на сдружението (www.sofiyskavoda.bg) дава опция на клиентите да се абонират за известията за спиране на водоподаването. На електронната си поща те могат персонално да получават информация за плануваните прекъсвания. Друг метод е да се възползват от безплатната услуга за уведомяване посредством СМС.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР