Водата в част от софийското село Яна ще бъде спряна

...
Водата в част от софийското село Яна ще бъде спряна
Коментари Харесай

Част от село Яна остава без вода днес

Водата в част от софийското село Яна ще бъде спряна през днешния ден, предизвести " Софийска вода ".

Причината е създаване на сградно водопроводно отклоняване на улица " Теменуга ".

Няма да има вода от 10 до 18 ч. на: ул. „ Миньорска “, ул. „ Васил Левски “, бул. „ Ботевградско шосе “ и ул. „ Старо Буховско шосе “.

Ако се наложи работите да продължат над 12 часа, на ъгъла на улиците " Стефан Стамболов " и " Юрий Гагарин " ще бъдат ситуирани водоноски.

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването, твърдят от сдружението.

Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода ” АД на телефон 0800 12121 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода ” АД се извинява на своите клиенти за породените краткотрайни неудобства!

Сайтът на сдружението (www.sofiyskavoda.bg) дава опция на клиентите да се абонират за известията за спиране на водоподаването. На електронната си поща те могат персонално да получават информация за плануваните прекъсвания. Друг метод е да се възползват от безплатната услуга за уведомяване посредством SMS.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР