Водата ни кара да се чувстваме живи. Усещането с допир

...
Водата ни кара да се чувстваме живи. Усещането с допир
Коментари Харесай

Ако разлеете съд с вода, ще се случи точно ТОВА

Водата ни кара да се усещаме живи. Усещането с досег до нея е несравнимо. Независимо дали си вземаме душ или се къпем в морето, водата като че ли ни пречиства. От поверие или не, някои хора считат, че ще се случи нещо несъмнено, в случай че разлеем вода. Със сигурност ви се е случвало без да желаете да бутнете шише или чаша с вода и разлеете. Какво обаче може да значи това?

Според доста култури инцидентното разливане на вода е на шанс. Символизира новото начало, това, че ще ви върви по вода, че нещата ще се случват безпрепятствено. Смята се, че водата, която се е разляла носи позитивен заряд на индивида, който я е разлял, защото тя може да поеме силата ви.

Ако разлеете вода инцидентно, това може да значи и че сега сте с блокирани или потиснати страсти, които би трябвало да оставите да излязат на повърхността. Не би трябвало да ги държите в себе си, тъй като ще ви разрушат. Трябва да им позволите да излязат и да се разлеят като водата. Действието ви също може да значи, че сте прекомерно разсеяни да живеете в сегашното. Може би сте закотвени в предишното или прекомерно доста се тревожите за бъдещето. Едно е несъмнено – забравяте за сегашното. Фокусирайте се и променете мисленето си, тъй като другояче ще изпуснете значими моменти и няма да се наслаждавате на живота. Иначе, щом се разляли вода, скоро ви чака нещо хубаво, позитивна смяна, радостни страсти.

Водата, която тече, а оттова и която се разлива, символизира придвижването. Това, че сте бутнали инцидентно чашата си с вода демонстрира, че е време да спрете да мислите отрицателно или да стоите на едно място, време е да продължите напред, да се движите към позитивното, към хубавото. Трябва да откриете салдото в живота си, който да ви води до сбъдване на фантазиите ви.

В случай че забележите, че в границите на избран интервал от време разливате вода прекомерно постоянно, това може да бъде знак да спрете, да се осъзнаете, да видите какъв брой забързан метод на живот водите и какъв брой сте уплашени. Приемете го като знак да се огледате към себе си и да видите всичко това, което до момента сте пропущали. Хубаво е, че сте разляли водата, с цел да се усетите. Приемете, че ориста ви споделя да започнете изначало, да си поставите нова цел, позитивна такава. Да се отървете от всичко остаряло и да погледнете първо в сегашното, а след това и към бъдещето.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР